Inainte de a incepe sa discutam pe seama acestui subiect, ganditi-va: Cat timp ati alocat ultima data realizarii rapoartelor de activitate si interpretarii acestora?

Obtinerea rapoartelor de activitate in cadrul departamentului unei companie este una din etapele cele mai importante, pe baza careia obtineti un feedback cu privire la activitatile desfasurate.


Rapoarte CRM


Citește mai departe...

De-a lungul timpului au fost construite diferite conceptii, mituri, pe baza carora companiile au incercat sa se dezvolte, mergand pe principiul “daca altii au avut succes, cu siguranta voi avea si eu”.

Ceea ce trebuie sa luati in calcul este ca daca optati pentru dezvoltarea afacerii dumneavoastra pe seama unor mituri, pareri auzite in stanga-dreapta, trebuie sa va asumati si riscul ca exista probabilitatea sa dati gres deoarece obiectivele si specificul companiei difera.


mituri gps


Citește mai departe...

Desi pana acum am vorbit despre importanta unui sistem CRM si beneficiile pe care acesta le aduce departamentelor din cadrul companiei dumneavoastra, ne-am propus ca de data aceasta sa abordam acest subiect din perspectiva evolutiilor ce au loc in domeniul tehnologiei, despre cum influenteaza utilizarea gadget-urilor activitatea desfasurata in cadrul companiei.


Zimplu CRM mobil 2


Citește mai departe...

Dupa cum am mentionat si in articolul anterior, atunci cand vine vorba de tehnologie, toate drumurile duc la Hanovra. Asta s-a intamplat si saptamana trecuta, cand a avut loc cel mai mare targ de tehnologie, Targul CeBIT.


Locator CeBIT


Citește mai departe...

Cum ne-a obisnuit in fiecare an, CeBIT surprinde din nou cu cele mai inovative tehnologii, anul 2017, fiind anul care inglobeaza fenomenul „d!conomy – no limits”: ceea ce candva ni se parea doar “science fiction”, devine realitate, orice limita fiind depasita prin intermediul digitalizarii.


  banner cebit locator2


Citește mai departe...

Pagina 1 din 13

Nexus GPS Logo h 70

Nexus GPS Tracking este un sistem complet pentru monitorizarea prin GPS si managementul flotelor de vehicule.

 

linkedin-icon-32  youtube-icon-32   twitter-icon-32  google-plus-icon-32  facebook-icon-32

locator Logo h 70

Aplicatia Android Nexus Locator monitorizeaza prin GPS telefoanele de tip smart phone, inregistreaza si transmite informatii despre pozitia lor pe harta.

 

linkedin-icon-32  youtube-icon-32   twitter-icon-32  google-plus-icon-32  facebook-icon-32

zimplu Logo h 70

Zimplu este o solutie CRM intuitiva, utilizata in departamentele de vanzari, marketing si suport pentru clienti.

 

linkedin-icon-32  youtube-icon-32   twitter-icon-32  google-plus-icon-32  facebook-icon-32

enigmaright

Enigma este o solutie software care va ofera o perspectiva de ansamblu asupra modului in care angajatii folosesc computerele la locul de munca.

 

linkedin-icon-32  twitter-icon-32  google-plus-icon-32  facebook-icon-32

Share With Others

     
 
Go to top