Sistemul de Pozitionare Globala (GPS) reprezinta o retea de 30 de sateliti care orbiteaza in jurul pamantului la o altitudine de 20.000 km. Sistemul a fost dezvoltat de catre guvernul Statelor Unite pentru orientarea fortelor militare, iar din anul 2000 orice persoana care detine un dispozitiv GPS, un telefon mobil sau o unitate GPS manuala, poate receptiona semnalele radio pe care satelitii le emit.


cum functioneaza sistemul GPS


Citește mai departe...

Organizarea este raspunsul cand vine vorba de eficientizarea activitatilor in cadrul companiei dumneavoastra. Ca si manager al unei companii trebuie sa aveti o privire de ansamblu asupra activitatilor desfasurate de echipa dumenavoastra, fie ca este vorba de echipa de vanzari, marketing, financiar, sau oricare alta.


organizare echipa cu CRM


Citește mai departe...

Una dintre sarcinile de baza ale managerilor de flote este aceea de a se asigura ca vehiculele opereaza cat mai eficient si sunt disponibile sa isi indeplineasca misiunile optim. Soferii reprezinta unul dintre elementele majore din ecuatia succesului, ba chiar sunt cei care determina majoritatea indicatorilor de performanta ai flotei. Din fericire, exista o multime de strategii pe care managerii de flote le pot implementa pentru a crestere eficienta soferilor.


productivitate


Citește mai departe...

Pentru a avea o imagine clara a evolutiei vanzarilor, trebuie sa intelegeti informatiile si setul de activitati ce stau la baza intregului proces de vanzari.Puneti-va in urmatoarea postura: coordonati o echipa de vanzari de 20 de persoane si vreti sa stiti cum isi desfasoara activitatea, cum evolueaza procesul cu Clientii si ce profit ati inregistrat intr-o perioada prestabilita. 

Cum va ajuta implementarea sistemului CRM in astfel de situatii?


sistem crm


Citește mai departe...

Cat dureaza instalarea unui sistem GPS Tracking? Se potriveste pe orice model de masina?

Daca timpul este problema dumneavoastra, atunci nu trebuie sa va mai faceti griji. Sistemul Nexus GPS Tracking se instaleaza in medie in 30 de minute. Timpul de instalare variaza in functie de modelul de masina si, desigur, in functie de numarul masinilor pe care trebuie realizata procedura.


gps tracking


Citește mai departe...

Pagina 1 din 17

Nexus GPS Logo h 70

Nexus GPS Tracking este un sistem complet pentru monitorizarea prin GPS si managementul flotelor de vehicule.

 

linkedin-icon-32  youtube-icon-32   twitter-icon-32  google-plus-icon-32  facebook-icon-32

locator Logo h 70

Aplicatia Android Nexus Locator monitorizeaza prin GPS telefoanele de tip smart phone, inregistreaza si transmite informatii despre pozitia lor pe harta.

 

linkedin-icon-32  youtube-icon-32   twitter-icon-32  google-plus-icon-32  facebook-icon-32

zimplu Logo h 70

Zimplu este o solutie CRM intuitiva, utilizata in departamentele de vanzari, marketing si suport pentru clienti.

 

linkedin-icon-32  youtube-icon-32   twitter-icon-32  google-plus-icon-32  facebook-icon-32

enigmaright

Enigma este o solutie software care va ofera o perspectiva de ansamblu asupra modului in care angajatii folosesc computerele la locul de munca.

 

linkedin-icon-32  twitter-icon-32  google-plus-icon-32  facebook-icon-32
Go to top