Cand vine vorba de consumul de carburant si organizarea activitatii echipelor de pe teren, acestea sunt un subiect care reprezinta un stres financiar pentru companii.

Dat fiind faptul ca tehnologia a luat amploare in ultimii ani, puteti scapa de acest stres, apeland la implementarea diferitor solutii de monitorizare GPS prin intermediul carora sa gestionati intr-un mod profesionist activitatea flotelor, de la echipamente ce permit monitorizarea pozitiei masinilor in timp real, la stilul de condus adoptat de soferi, rute sau abateri de la traseu.


 way


Citește mai departe...

Fiecare detaliu conteaza, si fiecare discutie amintita este un plus in relatia dumneavoastra cu clientii. De aceea, decizia de a implementa un sistem CRM va va ajuta sa obtineti performantele pe care vi le-ati dorit intr-un timp util si sa eficientizati munca in cadrul departamentelor companiei dumneavoastra.


sistem crm zimplu


Citește mai departe...

Daca se intampla ca angajatii dumneavoastra sa nu fie productivi la locul de munca, poate problema care sta la baza acestei situatii nu are legatura doar cu modul de lucru si comportamentul acestora in timpul programului, ci mai degraba si cu felul in care strategia de management este abordata de catre companie.

Insa, de ce ar trebui sa tina cont managerii din punct de vedere al abordarii strategiei de management pentru a evita scaderea productivitatii angajatilor?


 

Enigma Aplicatie


Citește mai departe...

Clasica problema cu care se confrunta departamentul de vanzari din cadrul unei companii este durata procesului de vanzare. Insa, ceea ce sta la baza ingreunarii unui astfel de proces, sunt aspectele administrative legate de crearea rapida a unor baze de date relevante, precum si prioritizarea si organizarea activitatilor in functie de importanta acestora.


 proces vanzari


Citește mai departe...

In acest video, veti afla informatii despre Procesul de Vanzari si cum va poate ajuta Zimplu CRM.

Aceste video-uri sunt intentionate spre persoanele ce lucreaza in piata B2B sau, mai bine zis, in piata “Business to Business”. Ca lucrurile sa aiba sens, este bine sa constientizati in ce piata va aflati. Puteti afla usor: daca vindeti produse sau servicii catre alte afaceri, atunci inseamna ca sunteti in B2B. Dar inainte sa reusiti sa vindeti orice si oricui, este nevoie sa parcurgeti Procesul de Vanzari.Citește mai departe...

Pagina 1 din 12

Nexus GPS Logo h 70

Nexus GPS Tracking este un sistem complet pentru monitorizarea prin GPS si managementul flotelor de vehicule.

 

linkedin-icon-32  youtube-icon-32   twitter-icon-32  google-plus-icon-32  facebook-icon-32

locator Logo h 70

Aplicatia Android Nexus Locator monitorizeaza prin GPS telefoanele de tip smart phone, inregistreaza si transmite informatii despre pozitia lor pe harta.

 

linkedin-icon-32  youtube-icon-32   twitter-icon-32  google-plus-icon-32  facebook-icon-32

zimplu Logo h 70

Zimplu este o solutie CRM intuitiva, utilizata in departamentele de vanzari, marketing si suport pentru clienti.

 

linkedin-icon-32  youtube-icon-32   twitter-icon-32  google-plus-icon-32  facebook-icon-32

enigmaright

Enigma este o solutie software care va ofera o perspectiva de ansamblu asupra modului in care angajatii folosesc computerele la locul de munca.

 

linkedin-icon-32  twitter-icon-32  google-plus-icon-32  facebook-icon-32

Share With Others

     
 
Go to top