image2ro image3ro image1roInca din 2006, de cand am intrat pe piata, obiectivul nostru este sa dezvoltam solutii software performante si inovatoare, care sa reduca costurile operationale si sa maximizeze eficienta in companii. Suntem mandri pentru ca am reusit sa castigam aprecierea a peste 1200 de parteneri, oferindu-le servicii profesioniste, know-how si flexibilitate.

zimplu Logo h 70

 

Zimplu CRM este o aplicatie competitiva pentru managementul relatiilor cu clientii, care ajuta departamentele de vanzari, suport clienti sau marketing sa isi organizeze mai bine baza de date si task-urile zilnice. Informatiile sunt disponibile pe o singura platforma securizata, accesibila pentru toti membrii autorizati ai echipei. In plus, progresele facute pot fi simplu monitorizate prin intermediul rapoartele complexe disponibile.

zimplu

linkedin-icon-32  youtube-icon-32   twitter-icon-32  google-plus-icon-32  facebook-icon-32

enigmahome

 

Enigma este o solutie software care ofera o perspectiva de ansamblu asupra modului in care angajatii folosesc computerele la locul de munca. In fiecare secunda aplicatia inregistreaza pagina web sau programul care este folosit pe dispozitivul monitorizat si genereaza rapoarte de productivitate detaliate. Cu ajutorul lor puteti analiza modul de lucru al echipei si puteti stabili un set de reguli pentru a creste performanta si productivitatea in companie.

enigmateam

linkedin-icon-32  twitter-icon-32  google-plus-icon-32  facebook-icon-32

locator Logo h 70

 

Tehnologia GPS Tracking este disponibila si pentru companiile care doresc sa monitorizeze activitatea echipelor din teren. Aplicatia Android Nexus Locator poate fi simplu instalata pe smart phone-uri sau pe alte dispozitive mobile, folosite de persoanele care isi desfasoara munca in afara biroului. Inregistrarea pozitiei pe harta, mesageria integrata si procesele verbale sunt printre cele mai utile functionalitati, care ajuta la gestionarea eficienta a activitatii.

locator

linkedin-icon-32  youtube-icon-32   twitter-icon-32  google-plus-icon-32  facebook-icon-32

Nexus GPS Logo h 70

 

Nexus GPS Tracking este o solutie de ultima generatie pentru managementul flotei, cu rezultate dovedite in cresterea productivitatii si reducerea consumului de combustibil. Instalarea echipamentelor noastre GPS ajuta companiile sa vizualizeze online, in timp real, pozitia vehiculelor din flota, sa genereze automat rapoartele necesare si sa prestabileasca alarme pentru diverse evenimente de interes.

gpstracking

linkedin-icon-32  youtube-icon-32   twitter-icon-32  google-plus-icon-32  facebook-icon-32
Go to top